Geniet van wellness met overnachting

Treatments

Neem ik-tijd


Kom tot rust en breng vitaliteit in je leven. Geniet van een behandeling met een doel voor ogen. Meer dan relaxatie heeft een treatment of behandeling impact op je volledige welbevinden. Geef je lichaam nieuwe impulsen en ga vol energie het leven aan met de rituelen van {comfort zone}. Zowel voor mannen als vrouwen.

>> Klik hier en boek je wellness
 


SUBLIME SKIN

Een sublieme gelaatsverzorging op basis van de Kobido-techniek. Lift je huid en ga voor een jonge, stralende look. Sluit je behandeling af met een kopje thee of gezond drankje, en een versnapering.

DOUBLE PEEL: 65 euro / 45 minuten
ACTIVE LIFT: 90 euro / 60 minuten
DELUXE LIFT: 110 euro / 75 minuten
Vraag een abonnement
> 10 procent korting bij aankoop producten
 

SPA VISAGE

Verwen jezelf met een heerlijke massage van je gelaat, hals en schouders. In combinatie met een klassieke spa-gelaatsverzorging is dit een erg populaire keuze.

1,1 euro per minuut / 30 of 60 minuten
 
BODY FRUITY PEEL / SCRUB

Geef je huid een zijdezachte glans. Een scrub met fruitzuren, tropische fruitextracten en jojobabolletjes bezorgen je lichaam en je huid een nieuw elan.

1,2 euro per minuut / min. 20 minuten

 
BODY PAKKING

Kom tot rust en verwarm je innerlijke zelf met een zuiverende modderpakking. Deze behandeling heeft een invloed op je hele lichaam en bezorgt je comfort en vitaliteit.

80 euro / 60 minuten

 
ROBUUST BODY PAKKING

Geef je lichaam extra stevigheid en verbeter de elasticiteit van je huid. Een robuuste body pakking voelt zacht en compact aan. Ook aanbevolen tijdens of na je zwangerschap.

75 euro / 60 minuten

 
HOT STONE BEHANDELING

Ontspannend en verzachtend. Een hot stone massage met basaltstenen en essentiële oliën scherpt je zintuigen aan. De warme stenen drijven vocht en stress af.

70 euro / 60 minuten

 
ZWARE BENEN BEHANDELING

Verdrijf je vermoeidheid en ga voor nieuwe energie in je benen. Warme modder of veerkrachtige gel verstevigt je huid en verbetert de bloedcirculatie.

1,1 euro per minuut / min. 40 minuten

 
HANDEN EN / OF VOETENBEHANDELING

Je handen en voeten zijn je werkinstrumenten. Deze behandelingen zorgen voor nieuwe beweeglijkheid. Een relaxerend handbad met een peelingvoor nieuwe energie. Of verwen je voeten in een relaxerend bad. Een hydraterende voetmassage en thee of koffie met versnapering bezorgen je een volledige beleving. Een rituele behandeling met peeling en ontspannende voetmassage met kalmerende Neem Cream geeft je nieuwe veerkracht.

1,2 euro per minuut / min. 20 minuten

 
VERGETEN DELEN BEHANDELING

Je lichaam heeft ontelbare energiepunten. De vergeten lichaam-behandeling neemt je schedel, hoofd, schouders, gelaat en bovenkant van je voeten onder handen. Plaatsen die zelden de aandacht krijgen die ze verdienen.

1,2 euro per minuut / min. 15 minuten
 

ANDERE BEHANDELINGEN OP MAAT

> Voor mannen
> Voor 55 plus
Voor koppels
> Voor zakenmensen