Geniet van wellness met overnachting
 Terug

Een nieuwe gelaatsbehandeling voor de winter: Xminerals

07/10/2016
Een voortijdige veroudering tegengaan, het behouden van frisse heldere teint, de hydratatie op peil houden, de elasticiteit verbeteren, de gelaatscontouren versterken, met dode zeemineralen verrijkt met natuurlijke aromatische planten extracten. Een behandeling die de natuurlijke barrierefunctie en dus de weerstand van de huid versterkt. In een notedop, deze producten voeden, hydrateren, liften en revitaliseren de huid. 

Een behandeling zowel voor mannen als voor vrouwen. De opening start met een prachtig product, de cleansing gel verrijkt met vitamine c. Soft peeling voor alle huidtypes, en voor de zeer gevoelige huid eveneens perfect aan te brengen maar dan zonder ronddraaiende bewegingen. Vijftal minuten laten inwerken en met water afnemen. De lifting mask is opnieuw een ontdekking gewoon door de eenvoud waarbij het masker aangebracht en afgenomen kan worden. Voor de dag of nachtverzorging kan men het superior serum aanbrengen opnieuw in zeer kleine hoeveelheid. 

Xminerals heeft een 24 uur Retinol Cream die een wel heel bijzondere werking heeft, maar bij blootstelling aan de zon een SFP 35 nodig heeft. Wie Retinol kent weet dat dit product een synergetische kracht bezit waar men met kennis en ervaring bijzondere resultaten kan behalen. De dagcreme heeft dan ook een SFP factor om de heel eenvoudige reden dat in onze huidige klimaatverandering wij eigenlijk 365 dagen ons dienen te beschermen tegen de zon. 

Wat deze behandeling en deze producten zo aangenaam maakt, is niet enkel de synergetische kracht maar ook een ijzersterk verhaal van hoe en waarom deze product lijn werd ontwikkeld. Opvallend is dan ook de prijs-kwaliteitsverhouding! Vanaf vandaag te boeken bij DeWellnessconsulent.