Geniet van wellness met overnachting
 Terug

Vives & House of Wellbeing op Nostalgie-Beach festival in Middelkerke.

13/08/2017
Voor de allereerste maal, stond de unieke en gloednieuwe opleiding Bachelor Wellbeing en Vitaliteitsmanagement op een festival met twee belevingen, “classic” en “relax”. Met in de achtergrond de concerten van Banarama, Anastacia en UB40 en zovele andere bekende groepen uit de jaren 90 werd het een supergezellige en heel drukke namiddag.
 
De Bachelor Opleiding Wellbeing en Vitaliteitsmanamenet sloeg héél vroeg in de morgen haar tenten op in Middelkerke tijdens een typische Belgische regenvlaag. De wind aan de Noordzee was ook stevig van de partij, maar de zon brak helemaal door vanaf de middag. Honderden mensen brachten een bezoek aan onze stand, iedereen wou de belevingen ervaren en liet zich graag verwennen. We waren heel snel volledig volgeboekt. 

Voor onze opleiding als voor het Leerbedrijf House of Wellbeing werd het een absolute schot in de roos. Mensen wilden meer weten over Vives-Kortrijk, over onze opleiding en het werd een unieke gelegenheid om contacten te leggen en te netwerken rond eventuele projecten of andere partnerschappen.
 
Vermoeid, maar uiterst tevreden keerden we huiswaarts in de diepe nacht, met op de achtergrond de tonen van UB40. We wensen iedereen van harte te bedanken die aan dit project heeft meegewerkt!